Skip links

Entrades exhaurides per al concert d’Izal

A mes i mig de la celebració del concert, la banda madrilenya Izal ha penjat el cartell de “Entrades exhaurides” en els Jardins Vivers de València. Tan sols queden per vendre les 200 localitats que l’organització traurà a la venda el mateix dia del concert (4 de juliol), a partir de les 19.00h, en les taquilles del recinte.

Igual que està passant en altres ciutats espanyoles, el públic valencià té moltes ganes de veure aquest grup que, en set anys de trajectòria, s’ha convertit en un dels fenòmens més seguits del panorama musical. I és que el quintet de Miguel Izal ha tornat als escenaris després de quasi un any de retir durant el qual han gravat el seu quart àlbum d’estudi, “Autoterapia”, un treball que confirma les sendes musicals dels seus treballs anteriors. Cançons marcades per un estil basat en la potència lírica i la qualitat melòdica que els converteix en continuadors de l’estel deixat per altres grups espanyols de la talla de Love of Lesbian o Standstill. Llarga vida a Izal.

*Les entrades es vendran per ordre d’arribada dels assistents al recinte.

Return to top of page

Esta web utiliza cookies. Al navegar en esta página, aceptas el uso que hacemos de las cookies política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies