Image module
Image module

FESTA ROTOTOM SUNSPLASH

Data:

11 JULIOL

Obertura de portes:

19:30 h

Inici concert:

19:45 h

COMPRAR ENTRADES

GREEN VALLEY

Green Valley està considerada com la banda més important de l’escena reggae a Espanya. Els seus discos i concerts han contribuït a que aquest gènere recupere les cotes de popularitat d’altres anys. També estan considerats com una de les formacions més respectades de tota l’escena reggae/dancehall llatina. Mostra d’això és l’enorme repercussió de les seues gires, presència en Festivals i aclaparadores dades de seguiment en les xarxes socials de la banda. Actualment es troben ultimant el seu pròxim àlbum titulat “Bajo la piel”, que veurà la llum a finals d’abril. El disc parla de somnis, il·lusions, ideals de vida i d’una realitat quotidiana contradictòria. El llançament del disc serà l’inici d’una gira de dos anys que els portarà a tocar en escenaris de tota Espanya i Llatinoamèrica.

THE DANCE CRASHERS

Image module

The Dance Crashers són una banda de música jamaicana que aposta per un estil pur, amb poca fusió, sent fidels als orígens de la música jamaicana, però amb sonoritat i harmonies modernes i veu soul que afegeixen frescor als temes. Després d’un parell d’anys de gira per diversos festivals, en 2018 van gravar el seu primer àlbum, “Fabulous Coconut”,  on es veuen reflexades totes les seues experiències i influències: la música jamaicana de grups com ara The Skatalites, Alton Ellis o Toots & THe Maytals, encara que reben també influències de bandes contemporànies com Nyske o The Gramophone Allstars Big Band i de dives del soul com Nina Simone, Janis Joplin o Amy Winehouse.

JAMALEÒNICS

Image module

Jamaleònics són diversió damunt l’escenari, alegria, improvisació, bon rotllo. Són pau i guerra, bots i balls guapos, i pogos dels que et fan volar. La banda està formada per huit músics: un quartet de saxos, baix, guitarra elèctrica, teclat i bateria. Fusionen jazz amb el flow del funk, el blues amb l’ska, el balkan amb el reggae.

Tot això (i més) és Jamaleònics.

PROGRAMACIÓ

JUNY

30jun10:00 pmDAVID BISBAL

JULIOL

03jul10:00 pmLOREENA McKENNITT

04jul10:00 pmANA BELÉN

05jul8:30 pmPOETAS DEL ROCKKIKO VENENO + BEBE + XAVI SARRIÀ

06jul7:10 pmMISS BOLIVIAAMPARANOIA + TREMENDA JAURIA + SES + TESA

09jul10:00 pmLUIS FONSI

10jul9:00 pmECHO & THE BUNNYMENJÚLIA

11jul7:45 pmFESTA ROTOTOM SUNSPLASHGREEN VALLEY + THE DANCE CRASHERS + JAMALEÒNICS

12jul10:00 pmLEIVAENTRADES EXHAURIDES

13jul8:00 pmCORAZONADASLUZ CASAL + MORGAN + GYPSY Y LOS GATOS RUMBEROS

16jul10:00 pmANDRÉS CALAMARO

17jul10:00 pmKETAMA

18jul10:00 pmDULCE PONTES

19jul8:30 pmALFRED GARCÍAELS JOVENS + TARDOR

20jul9:00 pmISEO & DODOSOUNDAUXILI + ROBA ESTESA

23jul10:00 pmAITANA

24jul9:00 pmCRYSTAL FIGHTERSNIÑA COYOTE ETA CHICO TORNADO

25jul9:00 pmLA CASA AZUL + XOEL LÓPEZ