Image module
Image module

ISEO & DODOSOUND

+ AUXILI + ROBA ESTESA

Data:

20 JULIOL

Obertura de portes:

19:30 h

Inici concert:

21:00 h

COMPRAR ENTRADES

ISEO & DODOSOUND

Hi ha veus que parlen d’un nou ressorgir dels sons d’origen jamaicà, del dolç moment que viu una escena com la del dub, underground però en evident creixement. Però la realitat és que Iseo & Dodosound són la tempesta no anunciada que ha omplit sales per tot el país amb un so que pren del dub, del trip-hop, el reggae o inclús del r&b, però que sobretot ha creat els seus propis paisatges vestits de textures evocadores, potents freqüències greus, ritmes contagiosos i una veu que, depenent del moment, passa de ser brisa a temporal.

Iseo & Dodosound s’han convertit en una de les propostes més sòlides, innovadores i originals que es poden veure avui en dia sobre els escenaris i que han trencat el tòpic de ‘ningú és profeta en la seua terra’. Durant l’últim any i mig han oferit més de 150 concerts per tot el món, congregant milers de persones en festivals com el Viñarock, Live Sonorama, Rototom Sunsplash o BBK Live. El projecte arriba a València amb una gira imparable i, sense dubte i el més important, amb nou material.

AUXILI

Image module

Les claus per a entendre l’exitós fenomen d’Auxili s’han de buscar en la seua excel·lent destresa instrumental i en la innata capacitat de connectar facturant hits redons amb el reggae com a gènere i principal font d’inspiració, incloses referències a l’ska, el ragga i el rap. A més, l’escenari és el seu mitjà natural i Auxili no s’acovardeixen davant dels kilòmetres ni de les multituds: en els més de 150 concerts de la gira en els últims 3 anys, el grup acumula ja experiències memorables en festivals tan importants com ViñaRock, Rototom Sunsplash, MareaRock o l’Acampada Jove, actuacions espatarrants en dotzenes de capitals valencianes i estatals i incursions internacionals en països com Itàlia.

ROBA ESTESA

Image module

Roba Estesa és un grup de música festiva i combativa nascuda l’any 2011. Fusionen les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i les melodies folk. En l’àmbit textual, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes prenent com a punt de partida un marc teòric que enllaça les seues experiències des de l’esperit crític; el feminisme. Guanyadores del Premi Sons de la Mediterrània 2015, després d’editar el seu primer treball “Descalces” en març de 2017 guanyaren 4 premis Enderrock.

L’any 2018 es va publicar el seu segon treball, “Desglaç”, amb una concepció molt clara d’espectacle global. Des de 2017 compten també amb Sandra Brake, intèrpret en llengua de signes que participa activament en els directes. Roba Estesa uneix performativitat, qualitat musical i posada en escena per a convertir la cultura en un espai de transformació social.

PROGRAMACIÓ

JUNY

30jun10:00 pmDAVID BISBAL

JULIOL

03jul10:00 pmLOREENA McKENNITT

04jul10:00 pmANA BELÉN

05jul8:30 pmPOETAS DEL ROCKKIKO VENENO + BEBE + XAVI SARRIÀ

06jul7:10 pmMISS BOLIVIAAMPARANOIA + TREMENDA JAURIA + SES + TESA

09jul10:00 pmLUIS FONSI

10jul9:00 pmECHO & THE BUNNYMENJÚLIA

11jul7:45 pmFESTA ROTOTOM SUNSPLASHGREEN VALLEY + THE DANCE CRASHERS + JAMALEÒNICS

12jul10:00 pmLEIVAENTRADES EXHAURIDES

13jul8:00 pmCORAZONADASLUZ CASAL + MORGAN + GYPSY Y LOS GATOS RUMBEROS

16jul10:00 pmANDRÉS CALAMARO

17jul10:00 pmKETAMA

18jul10:00 pmDULCE PONTES

19jul8:30 pmALFRED GARCÍAELS JOVENS + TARDOR

20jul9:00 pmISEO & DODOSOUNDAUXILI + ROBA ESTESA

23jul10:00 pmAITANA

24jul9:00 pmCRYSTAL FIGHTERSNIÑA COYOTE ETA CHICO TORNADO

25jul9:00 pmLA CASA AZUL + XOEL LÓPEZ