Image module
Image module

MISS BOLIVIA

Data:

6 JULIOL

Obertura de portes:

19:00 h

Inici concert:

19:10 h

COMPRAR ENTRADES

Miss Bolivia és el projecte musical que fusiona els estils urbans de cúmbia, hip hop, dancehall, electro reggae i pop combinant la frescor i provocació dels elements digitals amb la potència dels ritmes i elements originaris.

Des de 2008, Miss Bolivia ha editat tres LPs i ha realitzat gires per Europa i Amèrica Llatina, amb presentacions en reconeguts escenaris, sales i festivals d’Argentina i el món. En el marc de les seues gires, Miss Bolivia representa amb potència, qualitat i alt voltatge la cultura de la fusió llatinoamericana emergent que detona a nivell global, amb un set on dialoguen permanentment la música, la dansa i l’art visual. Actualment, es troba presentant el seu nou àlbum “Pantera”.

L’artista avança amb una lírica incendiària i compromesa, crida a la presa de consciència sobre els recursos naturals, la violència de gènere, els drets individuals i el ball com a manera d’exorcisme i cura col·lectiva. La seua pràctica artística s’orienta cap a la inclusió i la tolerància. L’activisme a través de la música és un dels eixos principals que guien el projecte.

AMPARANOIA

Image module

Després de tocar en diverses bandes i fundar grups com Amparo & the Gang i Amparanos del Blues, la vocalista Amparo Sánchez va donar vida a Amparanoia en el barri madrileny de Lavapiés. Començava així la trajectòria d’una formació caracteritzada per la fusió d’estils: blues, soul, bolero, ranxera, rumba, música popular sud-americana, etc.

En 1997 es publicava El poder de Machín (Edel Music), considerat un dels treballs més representatius del moviment mestís. Des de llavors, Amparanoia ha publicat discos com Feria Furiosa (1999); Somos viento (2002); Enchilao (2003); La vida te da (2005); i el directe Seguiré caminando 1996-2006 (2008). Després d’una pausa de deu anys, la banda tornava a l’activitat amb l’àlbum El coro de mi gente (2017), on hi van participar Macaco, DePedro, Chambao, Aterciopelados i Fito y Fitipaldis, entre d’altres. En els últims mesos, Amparanoia ha editat els singles “Vente pa Barna” i “No me olvides”.

TREMENDA JAURIA

Image module

Fan que les seues verinoses cançons de reggaetón, moombathon, electrocumbia i dembow es peguen com a xiclets. Tot amb a una actitud 100% punk, on el discurs artístic és polític i el feminisme apareix com a element central, orbitant entorn del suport mutu, la tendresa i les lluites quotidianes.

El col·lectiu musical Tremenda Jauría procedeix de Madrid i tots els seus discos i cançons aposten per situar a les persones en el centre de les seues accions musicals, uns espectacles en els quals, a més de la reivindicació social i política, també es balla, es gaudeix i es mostra l’alegria com a ferramenta de combat contra els models neoliberals d’anihilació del subjecte.

SES

Image module

Ses és el fenomen musical dels últims anys en l’escena gallega. Aquesta cantautora de la Corunya no ha parat de créixer des que irrompera en el 2011 amb el seu primer disc. Hui dia compta amb 6 discos en el mercat i una legió de seguidors que omplen teatres i sales de tota Galícia i de l’estat espanyol, gràcies a una proposta eclèctica que va del rock al blues, passant per la cançó d’autor llatinoamericana i amb espai també per a l’ànima de “cantareira” que hi ha en el seu interior. Una de les autores més carismàtiques sorgides en els últims anys que fusiona el rock amb la tradició oral gallega i certa cadència de la cançó d’autor llatinoamericana amb actitud punk, reivindicació i un gran maneig escènic.

TESA

Image module

Tesa ve a Concerts de Vivers a presentar el seu nou disc “Rural”,  segon treball en solitari gravat i mesclat a Atomic Studio (Ondara) amb Mark Dasousa. Els fonaments d’aquest disc són molt pareguts al seu primer treball, uns continguts que se basen en la cultura d’arrel valenciana, el feminisme i la festa. Cançons com “Ràbia” posicionen a l’artista en contra del creixent feixisme, mentre que altres com “Pussy Power” o “T’enteras?” són de caire feminista amb una ferma defensa de la igualtat entre dones i homes. Un treball de ritmes llatins i afros on tampoc falten les parts instumentals electròniques. Tesa ens mostra un ric univers de sabors i sons propers que junt a la seua força dalt de l’escenari (on s’acompanya d’Andrae, Eryfukksia i de la dj Loren D), no deixarà indiferent a ningú.

PODER BIMENSTRUAL Dj (Resident de La Peligro)

PROGRAMACIÓ

JUNY

30jun10:00 pmDAVID BISBAL

JULIOL

03jul10:00 pmLOREENA McKENNITT

04jul10:00 pmANA BELÉN

05jul8:30 pmPOETAS DEL ROCKKIKO VENENO + BEBE + XAVI SARRIÀ

06jul7:10 pmMISS BOLIVIAAMPARANOIA + TREMENDA JAURIA + SES + TESA

09jul10:00 pmLUIS FONSI

10jul9:00 pmECHO & THE BUNNYMENJÚLIA

11jul7:45 pmFESTA ROTOTOM SUNSPLASHGREEN VALLEY + THE DANCE CRASHERS + JAMALEÒNICS

12jul10:00 pmLEIVAENTRADES EXHAURIDES

13jul8:00 pmCORAZONADASLUZ CASAL + MORGAN + GYPSY Y LOS GATOS RUMBEROS

16jul10:00 pmANDRÉS CALAMARO

17jul10:00 pmKETAMA

18jul10:00 pmDULCE PONTES

19jul8:30 pmALFRED GARCÍAELS JOVENS + TARDOR

20jul9:00 pmISEO & DODOSOUNDAUXILI + ROBA ESTESA

23jul10:00 pmAITANA

24jul9:00 pmCRYSTAL FIGHTERSNIÑA COYOTE ETA CHICO TORNADO

25jul9:00 pmLA CASA AZUL + XOEL LÓPEZ